top of page

Lajmet

www.AlbaRadio.ch

Kënaqësia e një dite të tërë..

Dërgo Përshëndetje

Versende einen Gruss/Liedwunsch an unsere Redaktion.

Dërgo një përshëndetje apo dëshir muzikore në AlbaRadio.


SMS: +41 76 588 21 04
ose na shkruaj direkt në pjesen e mëposhtme:

Emri *

Email *

Titulli

Mesazhi *

Mesazhi u dërgua!

AR Live

Nëse Radio nuk starton Automatikisht, kliko Butonin e kaltërt për ta shkarkuar Adobe FlashPlayer-Plugin për ta dëgjuar Radion.

AR në Smartphone

​​AlbaRadio'n tashmë mund ta dëgjoni edhe në iPhone, Android ose Windows Phone. Klicko në foton e telefonit në anën e djathtë të kësaj pjese.

---------------------------------->

Stadt Zürich

Stadt Zürich

Integrationsforderung

  • Facebook Classic

Bëhu dhe ti  Fan!

Facebook

Copyright © 2015 - Webmaster : E.Ismajli - AlbaRadio.ch - Alle rechte Vorbehalten.

bottom of page